Με φροντίδα για το χαρμόσυνο γεγονός

Η μεγάλη μέρα για κάθε ζευγάρι προορίζεται να είναι πρωτίστως ημέρα χαράς και ευτυχίας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους αξιόπιστους και ικανούς να αναλάβουν για εσάς την οργάνωση και το σχεδιασμό του γάμου σας από την αρχή ως το τέλος, πάντοτε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις και το προσωπικό σας γούστο. Εμπιστευθείτε το Porto Azzuro για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία εορτασμού του γάμου σας, χωρίς έγνοιες, για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όλους όσους πρόκειται να τιμήσουν το χαρμόσυνο γεγονός.

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε πλήρως και να πραγματοποιήσουμε μια ονειρική γιορτή για οποιαδήποτε περίσταση που αποτελεί ορόσημο της ευτυχίας ενός ζευγαριού. Είτε πρόκειται για πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο, είτε για ανανέωση γαμήλιων όρκων, ή για συμβολική τελετή, όπως στην περίπτωση gay ζευγαριών, οι άνθρωποι του Porto Azzuro γίνονται οι πλέον αξιόπιστοι συνεργάτες και σύμβουλοι οργάνωσης, αισθητικής και υλοποίησης.


Με γνώση και εξειδίκευση

Κάθε γαμήλια τελετή και δεξίωση είναι ξεχωριστή, αφού αντανακλά την προσωπικότητα του ζευγαριού και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Για το λόγο αυτό, το Porto Azzuro δεν προτείνει έτοιμα «πακέτα γάμων», αλλά σας προσκαλεί να συζητήσετε με την ομάδα των wedding planners του Porto Azzuro για τη γιορτή όπως εσείς την ονειρεύεστε.

Τα μέλη της ομάδας μας διαθέτουν ειδική κατάρτιση στη διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων από το Institute of Professional Wedding Planners με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσα από την εμπειρία και μεθοδικότητά τους, οι wedding planners του Porto Azzuro είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν, να προτείνουν λύσεις και επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, όποιες κι αν είναι αυτές:

 • Γάμος παραδοσιακός, πιστός στα έθιμα και την κουλτούρα που εντάσσεται το ζευγάρι
 • Μοντέρνα τελετή, με σύγχρονες πινελιές από τη διακόσμηση ως το μενού
 • Πρωτότυπες ιδέες και συνδυασμοί για μια γιορτή που επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός υπηρεσιών

Το Porto Azzuro αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τη φιλοξενία της γαμήλιας εκδήλωσης, όχι μόνο λόγω της φυσικής ομορφιάς της ακτής, αλλά και γιατί καλύπτει κάθε πτυχή της οργάνωσης του γάμου σας, από την τακτοποίηση της γραφειοκρατίας και τα διαδικαστικά ως το μενού και την υποδοχή.

Στις παροχές και τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει να προσφέρει η ομάδα του Porto Azzuro, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

 • Πλήρης διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποχρεώσεων για το γάμο
 • Προσεγμένη διακόσμηση με λουλούδια και καλαίσθητο στολισμό
 • Επίπλωση ειδικά για την περίσταση 6
 • Υποδοχή των καλεσμένων
 • Μεταφορά καλεσμένων κατόπιν συνεννόησης
 • Ετοιμασία του γαμήλιου δείπνου με τοπικά προϊόντα από τον πεπειραμένο Σεφ του Porto Azzuro Restaurant
 • Ετοιμασία της γαμήλιας τούρτας και ποικιλία υπέροχων γλυκών από επιλεγμένα εργαστήρια
 • Διοργάνωση ζωντανής μουσικής με ελληνικά και ξένα ονόματα καλλιτεχνών/Dj, όπως Dim Chord και Carpenter.
 • Προετοιμασία εορταστικής ατμόσφαιρας με ειδικό φωτισμό ή/και πυροτεχνήματα
 • Συνεννόηση με επαγγελματία μακιγιέρ και κομμωτή για τις ανάγκες των νεόνυμφων
 • Συνεννόηση με επαγγελματία φωτογράφο για τις ανάγκες της εκδήλωσης

Μια γιορτή μόνο για εσάς.

Tη μεγάλη βραδιά όλοι οι χώροι μας βρίσκονται στην αποκλειστική διάθεση των νεόνυμφων και των καλεσμένων. Αλλά και όσοι επιθυμούν την αποκλειστικότητα του Porto Azzuro καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορούν να επιλέξουν ειδικό πακέτο VIP. Η πρόσβαση στο Porto Azzuro για άλλους επισκέπτες επιτρέπεται μόνον από το επόμενο πρωί.

Σας περιμένουμε

Επικοινωνήστε τώρα με τους εξειδικευμένους wedding planners του Porto Azzuro για ένα ραντεβού γνωριμίας. Κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στους υπέροχους χώρους των εγκαταστάσεών μας και να συζητήσετε τις επιλογές διαμόρφωσής τους για τη δική σας γαμήλια δεξίωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας »

Γάμοι ομόφυλων ζευγαριών

Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να γιορτάσουν την αφοσίωση μεταξύ τους μέσω της γαμήλιας τελετής, επιθυμούν μονάχα το καλύτερο για την ξεχωριστή αυτή τους στιγμή. Εμπιστευθείτε το Porto Azzuro Weddings με την τιμή της διοργάνωσης ενός ονειρικού γάμου ιδίου φύλου για εσάς - ενός γάμου που θα εορταστεί με μεγαλοπρέπεια ως τελετή και θα φυλαχθεί σαν θησαυρός ως ανάμνηση ζωής.

Μοιραστείτε με το έμπειρο προσωπικό μας το όραμά σας για τον τέλειο για σας γάμο και σύντομα θα βαδίζετε στην εκπληκτική τοποθεσία του Porto Azzuro, μαζί με το έτερόν σας ήμισυ, σε μια ονειρική τελετή προσαρμοσμένη ακριβώς στα όνειρα και τις επιθυμίες σας.